Fredag!

Nu är det äntligen Fredag och kvällen tillbringas ensam?! Min pojkvän fick natt jobb hela helgen ;( Men de kan ju vara skönt att ha lite ensamtid! :)
 
Nyss var Niklas och Bea här och kikade på våran lilla valpis! :) Så nu har han busat som en tok hela kvällen så nu kanske han sover ett långt tag!
 
Ha en trevlig kväll. 
 
 
 
 

Torsdagen 8 November 2012

Hej bloggen! 
Spelkvällen igår var riktigt trevlig! Det började med att vi kom iväg lite sent, sedan började klockan ticka lite fort så vi kom dit lite sent! Så vi gick in vid Entrén och hade ingen aning var vi skulle! Det stod på lappen att vi skulle ha spelkväll och att de skulle bjuda på förtäring (tar jag som macka/bulle, kaffe/saft) Sedan såg vi en tavla där vi hittade Tactic Men det stod massa andra konstiga namn högst upp som rumsnummer? Så vi förstod ingenting..
Men sen kom Matthias från Västerås Leklust fram och hälsade och sa att vi skulle haka på! 
Men då går vi in i restaurangen och det är uppdukat  med mat på bordet och inte ett spel så långt ögat kan nå. Så tankar kom flygande "hur mycket skulle det här kosta? är det verkerligen rätt sällskap? Men jag känne ju igen några? var det ingen spelkväll? elr vadå?!"
Men det var gott och trevligt! Sedan gick vi till ett rum och spelade massa olika spel! FIck även med ett spel hem!
 
 
 
 
 
 
Ett av spelen vi provade hette Hissa&Dissa som vi även fick med hem! :D
Riktigt roligt spel faktiskt!
 
 
 
 

Spelkväll!

Nu ska jag och Linnea åka till Västerås och gå på spelkväll med Tactic på Scandic hotell! Jag jobbar ju inom leksaksbranschen så ena leverantören arrangerar någon slags spelkväll där man får prova spela deras spel så man kan sälja dem lättare sen! Så tog med mig Linnea eftersom hon kommer jobba ihop med mig i jul! :)
 
Ha en trevlig kväll 
 

Tysk spets

Tänkte berätta lite om mina små prinsar! Jag har ju som sagt två Tyska spetar! Tysk spets kommer i 5 storlekar, de heter från minst till störst:
 
Pomeranian ( 18-22 cm)
 
(bild google.se)
 
Kleinspitz ( 23-29 cm)
 
(bild: Standups.se)  Lamour von Zwergen König          Anchez pappa! 
 
 
Mittelspitz ( 30-38 cm)
 
 
 
(Bilder: Standups.se) Min lilla prins SESS MIROS ÅZZIE! 
 
Grosspitz ( 42-50 cm)
 
(bild: google.se)
 
 
Wolfspitz/keeshond ( 43-55 cm) 
 
(Bild: google.se)
 
Denna tänkte jag och min sambo skaffa någon gång i framtiden då vi har hus! 
 
 
Tysk spets är en riktigt trevlig familjehund, de är lättlärda och är mycket tåliga! De "storlekar" jag har är faktiskt riktigt tåliga, de är verkerligen stora hundar i litet format! Lätta och smidiga att ha med sig! Sedan är deras päls helt uuunderbar!! Ni tänker säkert att den är svårskött och att man lär borsta var och varannan dag.. Men de behöver man inte, deras päls är så bra på de sättet att skiten liksom "rinner av" pälsen sköter sig själv! Den blir inte sådär tovig och trasslig påengång! 
 
Så om någon funderar på att köpa en Tysk spets, gör det! De är helt underbara! 
 
 

Ruuuuschhhaaaaa!

Killarna var ute på gården igår och sprang lite! Så himla fina mina killar är ♥ Ozzy är ju dock inte sådär jäätte förtjust i Anchez, Men de blir bättre och bättre iallafall! Nu kunde de ju umgås ute på gården iallafall! :D Och ta bilder på dessa hundar som far åt både höger och vänster var då inte lätt.. ;) Men ja några Suddiga bilder bjuder jag på!

Anchez är 9 veckor just nu 
 
 
Anchez och Ozzy 

 
Ruuuuschaa 
 
 
Han är snabb den lilla skiten 
 

Valpis

Hejsan!
Det var ett tag sedan! Har helt glömt bort bloggen sedan har det ju hänt ganska mycket! i fredags hämtade vi våran efterlängtade valp! Han är så fin så söt så vild! Att ta kort på den här torpeden är inte lätt må jag säga! Men 5 av 200 blir någorlunda bra. ;)
 
Ozzy är ju som sagt ett Tysk spets, Mittelspitz och våran nya nykomling är en Tysk spets, Kleinspitz. Den är lite minde än Ozzy! Så i februari ska vi börja med utställning. Ska bli riktigt roligt!! Har längtat efter att ha nått att göra, en hobby! Så det ska bli jätte kul! Så får vi hoppas att lill prinsen blir fin, hans föräldrar är riktigt fina! Båda är champions så får hoppas att lilla Anchez blir fin också! Men han komme ju fortfarande vara super fin endå såklart! :D Vi utställer ju bara på "skoj" :)
 
Kollar ni på president valet då? Har de på tv:n men kollar mest på datan, men jag lyssnar iallafall! Vem tror du vinner? 
 
Lite bilder på prinsen:
 
 
 
 
Sötnosen 

RSS 2.0