Mot Västerås!

Nu ska vi åka iväg till Västerås och äta kanon god mat och förhoppningsvis en bra film! :D
Vi har slappat hela dagen, förutom att vi faktiskt städade lite?! Sedan kollade vi på Dr Dolittle på tvn, bra filmer tycker jag! Det är en sådan härlig stämning över det hela! Vill också kunna tala med djur, fast kanske skulle vara lite enformligt eftersom de ofta tänker på att gå ut och gå och äta mat och uppmärksamhet! Så är min hund iallafall! ;)

Jag ikväll:



 
Ska ni göra något/har ni gjort något speciellt denna söndag? :)
 
 

Dagen efter dag!

Hade rätt trevligt igår, dock lite drama här och där! Men de löste sig! :)
Idag blir det bara att ta det lugnt! Ska göra lite "frukost" nu, sen ikväll ska vi till Västerås och käka på Jensens böfhus och käka, sedan på bio! :D Kommer bli supermysigt!!
 
Såklart blev det en cocoboll när man vakna ;) Hahah!
 
 
Ha en trevlig eftermiddag! ;)

Partyyyyyy

Det gick väldigt segt sista timmen på jobbet! Vi har ju inte öppet till 16:00 i vanliga fall, så typ ingen förutom
5 personer visste att vi hade öppet till 16:00! Men de är väl skönt att slöa också kanske? Hehe!
 
Nu ska vi iväg på förfest! Sedan blir det Hotellet! Kommer bli galet kul! (hoppas jag) ;)
 
Såhär ser jag ut ikväll:
 
 
 


Ha en trevlig kväll! :D

Film

Filmen vi kollade på igår hette "what to expect" tycker sen var jätte bra! :D blir nästan sugen själv på att skaffa en liten bebis efter denna, men de får vänta ;)


120929

Godmorgon! Känns lite segt att gå upp idag, grått väder, regn i luften. Samt att pojkvännen får ligga kvar..avis till tusen! 
Idag är det sista dagen för marknaden, eftersom det är marknad så har butiken öppet till 16:00 istället för 15:00! Så det blir lite extra i kassan!
Nu ska jag äta klart, kleta på lite mascara och gå ut med hunden, sedan bär det av till jooooobbet!

Ha en trevlig dag! :)
 
 
Fil med flingor och hallon! NomNom!
 
 

Fredagsmys

Nu blir det filmmys! Chips och dipp är fixat! :D

Ha en trevlig kväll!


Marknad

Idag har det varit höst-marken i Sala! Såklart smet man dit på lunchen och köpte med lite grejer som är ganska typisk marknadsfynd!
Sedan var det sista dagen för ena praktikanten också! Så han fick  en avskedspresent! Det var en av hans favoritbilar fast leksaksbil sen typ 10 lager papper och kartongtejp och hårdknutna snören = Min pappas speciallare paket! Hahah!
 
Jag köpte hem:
 
 
Cocosbollar som är så goooa! Han erbjöd mig två så jag köpte två.. Tror ni inte att jag kommer på sen när jag kommit tillbaka från affären "Viiiiisst fan Jonas (min pojkvän) gillar ju inte cocosbollar..." Aja mer till mig.... hur ska jag må efter denna helg...
 
 
Sedan lite goda chips som kan vara bra att ha hemma ;)
 
 
Sedan SÅKLART brändamandlar! Det är ett Måste!! Nom Nom! Synd dom tar slut bara ;(
 

120928

Godmorgon! Var uppe klockan 6:15 och käkade en snabb frukost som bestod av havregrynsgröt, äppelmos och rismjölk! Sedan for jag till gymmet och var där i 1 1/2 timme, så nu är jag pigg för dagen! När jag kom hem tog jag min andra del av frukosten som var en smoothie med diverse ingridienser, duscha, sedan käka en skål yoghurt m goa flingor från Pauluins (jätte goda!)
Nu ska jag ta mig till jobbet och tillbringa dagen där! Sen är det marknad på torget (mitt i stan) synd bara att det regnar, inte så kul för dom som står där! :/ Får hoppas det spricker upp!
 
Ha en trevlig dag!


 
Make your dreams come true!

Den oskrivna lagen, den är rolig den!

Sista delen av dagen gick ganska segt! Det är jätte lugn period just nu, typ inga kunder alls. Men när de väl kommer kunder kommer alla poängång? Sedan blir det kö och allt sen dött i måånga minuter till! Den oskrivna lagen asså..
När jag kom hem så var vi på promenad med Ozzy, sedan åkte vi och handlade mat, sjukt rörigt inne på ica! Dom håller på att bygger till större så det är Kaos, men de blir nog bra när det blir klart! :D Sedan lagade vi lövbit med strips, bea och sallad.. NOM NOM!
Ska kolla klart på CIA Miami sedan blir det nog läggdags? tänkte gymma imorgon bitti! :)
 
 
En bild sen vi var i Varberg i våras på inköpsresa! 

Gosedjurs hav!

Jobbar för fullt! Glömde såklart lunchen hemma...händer typ varenda dag?! Blir tokig på mig själv, haha!
Vi fick hem en leverans med massor med gossedjur och jätte fina gunghästar/kaniner/kossor/får! Sjukt söta, skulle kunna stå och kolla på dom hela dagen! :D
 
 
Tröjan är inte riktigt så orangeliknande i verkligheten, mer Rosa/röd faktiskt?

120927

Godmorgon! Precis druckigt en supergod chokladsmoothie! nom nom!
Pallade inte träna imorse, så ska dra dit efter jobbet istället! :D
Nu ska jag ut lite snabbt med Ozzy sedan blir det till att cykla till jobbet! De regnar inget heller ;) Super Nice!

 
Ha en bra dag! 

Födelsedag

Idag har jag och min pojkvän varit hos mamma som fyller år idag! Det var mycket trevligt och massa god fika ;)
Hon fick två tröjor, ett armband och en special mascara som hon önskade sig! :) Sedan köpte jag en ny tröja åt mig själv också. ;)
Nu blir det lite soffmys innan det blir dags att sova lite! Hoppas det hinner sluta regna tills imorgon bitti? Ska till gymmet innan jobbet och sedan cykla/gå till jobbet! :O Men de blir nog bra, de värsta som kan hända är ju att man kommer dyngsur till jobbet, men de är ju en standard ;) höhö!
 
 
Sötaste prinsen fyllde ju år i söndags! Tror du jag kom ihåg de eller? NOPE! ;) Så köpte lite "goda" ben
till honom idag! :)
 
Natti Natti! 

120926

Goddag på er! Imorse var de ingen rolig morgon, regn, blött, olydig hund (grannens hund löper så han blir helt kokko..) kom lite försent till jobbet också..
Men nu känns de mycket bättre!
Lite varor har kommit in i butiken så vi håller på att prismärka och skjusa ut de i hyllorna! Julkalendrarna har kommit, och dom ska vi ha ut Nu?! Börjar nästan få lite julkänsla ;)
 
 
En fin bild på mig och min kärlek 
 
 

Bedtime Story

Det gick helt okej på gymmet idag, ovanligt mycket folk dock! Så nu är jag nyduschad och taggar för sängen! Ny arbetsdag imorgon! Vi har två praktikanter (elr som ICA Jerry säger: pLaktikantel) som är så duktiga! :) 
Sedan fyller ju min kära mamma år imorgon.. vad ska jag hitta på?! förslag?! ;)
 
Halvsuddig bild på mig, men den får duga ;)
 

Dagens köp

Har precis kommit tillbaka från promenad med Voffsingen, direkt när jag var på raksträckan hemma så gick sambon med våran hund och drog med mig ;) tur var väl de för de var en super mysig promenad med många pinnar i luften! 
 
Eftersom att lönen kom in idag pallrade jag mig till Kicks på lunchen för att köpa loose powder (Super bra!) och sedan i shoppingens hetta kom jag på att min duschtvål börjar ta slut, så blev en sådan också. Denna luktar galet gott!!
 
 

NU ska jag äta något sedan ska jag ner till gymmet och bli lite trött ;)
 

120925

Godmorgon! Trött som en spån för jag inte kunde somna igår...Vet inte varför men de gick bara inte...Haha!
Nu bär de av till jobbet! Sedan får vi se vad dagen bjuder på! :)
 



Promenix

På eftermiddagen var jag och Ozzy ute och gick i det fina höstvädret! Äntligen lite sol och inte bara massa regn som det varit typ HELA sommaren..
Synd bara att jag glömde vantarna, de blåste lite kallt! -Haha!
 
















 
 
Sötnosen 
 

Härliga Måndag!

Godmorgon! Typ alla hatar måndagar medans jag älskar dom! Som sagt är ledig från jobbet! Super härligt att få sova ut..fast jag gick ju och la mig halv fem, satt så utvilad kanske man inte är ;)


RSS 2.0